bilder

Kära dagbok.

Har inte förändras något alls tycker matte. Moster tycker dock att jag har blivit mörkare.
Längtar till imorgon och hoppas att det blir bra väder, vill så gärna bada ju!
Undra vad Gibbe kommer tycka om vattnet, han gillar att duscha men har aldrig varit vid en sjö för att bada förrut. Spännande!



home!

Kära dagbok.

Nu är jag hemma! Blev superglad när jag såg matte och morfar komma gåendes :D!
Här hemma leker jag med Gibbe men går runt och piper lite, vet ju inte vart mattes faster och Brasse har tagit vägen.



Mattes kamera har inget batteri så det fick bli minicam bilder, konstig kamera som gör bilderna så små =/!?
Imorgon skall vi åka till en sjö och bada om det blir bra väder :).

Snart hemma

Kära dagbok.

Nu är matte hemma! Om en stund skall dom hämta Gibzon och imorgon kommer dom och hämtar mig!
Jag mår bara bra och har varit duktig när jag varit borta från matte. Har bara grävt i rabatterna och hoppat över kompostgaller staketet ^^,. Men mattes faster sa att jag hade hoppat över kompostgallret för jag älskar några grannar hon har så varje dag dom kommer hem vill jag så gärna hälsa på dom :D!
Men jag längtar efter matte så det skall bli skönt att hon hämtar mig imorgon ^^,!
Hoppas ni har haft det bra i 2 veckor!

hejhej

Nu ar matte pa Zakynthos och det ar tydligen vaaaldigt varmt! Ett partystalle tydligen sa matte ar valdigt missnojd!!
Saknar henne men hon har det bra iallafall.
Jag har det ocksa bra med mattes faster och Brasse. Far sova i sangen och allt!
Hors nar vi kommer hem igen!

hejdå sverige

Nu har vi även lämnat av Gibzon och Pigge så nu är det helt tomt och tyst här hemma! Inga djur alls :(!
Imorgon 03.50 kommer taxin som tar oss till flygplatsen och vid 14-tiden är vi nog framme. Tyvärr har hotellet inget internet så från och med nu kommer Elwiz blogg vara rätt så död i två veckor, men den 29onde är den igång igen och den 30onde kommer vi att hämta hem Elwiz!

Bilder








Hejdå matte!

Kära dagbok.

Nu är jag hos mattes faster med Brasse. Saknar matte och hon saknar mig!
Imorgon är det fullt upp för matte, hon skall till frisören och tandläkaren. Mormor o moster skall lämna Gibbe och Pigge. Sedan åker hela familjen på tisdag.. och är borta i 2 veckor!
Var iallafall kul att träffa Brasse, han satte mig på plats direkt trots sina 1.5 kg. Han är jämnstor med Pigge typ. Men han schasade iväg mig så fort jag försökte närma mig något som var hans. Bestämd liten kille.
Vi gick sedan en promenad och då sprang vi lösa och hade som ombytta roller, Brasse följde mig som en liten hundvalp. Sedan så hittade vi en huggormsbebis på vägen så då fick vi gå kopplade.
Men vi kom bra överens och kommer nog att bli goda vänner.

Bilder kommer nog ikväll för matte hade bara med sig mobilen men ingen sladd så morfar skall fixa en bluetooth-sticka.

gotti

Kära dagbok.

Morfar gav matte diplomet från valpkursen! Så fint det var, vi fick även en stooor påse med hundgodis. Men jag fick bara äta pyttelite i ena kanten av ett stort hundben eftersom jag varit kass i magen.
Matte har börjat blanda i några få foderkulor idag och det verkar gå bra :).



Dom stavade dock fel på mitt namn, stavas ju med Z!


Gibbe fick såklart sitt godis :).

Imorgon skall vi kanske åka med till stallet och på söndag åker vi till mattes faster för att lämna av mig, kommer sakna min matte :(!

Nu är vi i GBG!

Kära dagbok.

Vi landade 12.10 och mötte upp med moster utanför flygplatsen, hon fick hålla mig och se om jag ville kissa medan matte gick in för att vänta på sin resväska. Var som vanligt knäpptyst under hela flygresan.
När matte fått sin resväska gick vi bort mot bilarna där morfar och Gibbe stod. Det blev ett kärt återseende och vi kände direkt igen varandra och drog som galningar i kopplet, Gibbe skrek som vanligt ^^,.
Så nu busar vi runt här hemma och syskonbråkar om olika leksaker ^^,!



Hejsvejs!

Sorry för dålig uppdatering men vi har fullt upp!
Matte packar som en galning och försöker komma ihåg allt som skall med men samtidigt får det inte bli för mycket i resväskan då massa grejer skall med tillbaka hit sen.
Vi köpte ju en resebur på Rusta, en svart som jag skall flyga i. Den är större än min andra och matte fixade iordning den. Hon skulle lägga ner bottenplattan och då for dragkedjan upp, så nu är den trasig! Så jag får knö ner mig i min pyttelilla resebur iallafall - TYPISKT!
Så vi skall reklamera den så fort vi kommit tillbaka.
Matte sa att hon skall försöka få tag på en bra resväska när vi åker upp så ja slipper tränga mig ner i den lilla.
Nu skall vi sova, matte o husse ställer klockan på halv 8 för då skall vi på en långpromenad så att jag får igång magen och förhoppningsvis skiter. Sket faktiskt förrut, små, hårda och aningen gula pluttar! Så det verkar gå åt rätt håll iallafall. Skall börja gradvis med fodret igen på lördag morgon tänkte vi.

Uppdaterar när vi är i Göteborg! Planet går 10.25!

Obs! Antagligen kommer bloggen ligga rätt så lågt till dom två veckorna matte åker utomlands (15-29juni) men jag skall be husse uppdatera lite då och då.

tjoho

Kära dagbok.

Var ute på en liten promenad med Hugo, Bella och Baloo förrut. Hade inte bajsat på hela dagen så matte tyckte att en promenad skulle få fart på magen. O vet ni? Det är inte lika löst längre - jippie!
Sprang som en dåre fram och tillbaka, badade även lite också. Så nu måste matte duscha mig igen för ikväll åker fästingmedlet på! Och imorgon åker vi till göteborg!

Här är ett litet videoklipp, man ser även lite bilder på två av mina syskon där som matte fick från uppfödaren! :D
Eddie och Sindi heter dom :)!

Uppdatering

Har fått ris och fisk 2 gånger nu och älskar det! Efter första gången bajsade jag ute och det var löst men det fanns inte ett spår av blod tack o lov!
Är fortfarande pigg och galen som vanligt :)!

Onej!

Jag är visst inte alls frisk :(!
Det kom löst inne nu på lunchen plus att det såg ut att vara en droppe blod i!! Matte fick panik och ringde djursjukhuset säkert 10 gånger men dom svarade aldrig. Då ringde matte djursjukhuset i Göteborg och dom svarade direkt och lugnade matte med att det var helt ofarligt och att vi skulle ge mig kokt ris med kokt fisk i 3 dagar. Har det inte blivit bättre då så får vi ringa igen så kanske jag behöver lite medicin.
Dom sa att vi hundar kunde råka ut för många olika magsjukdommar och att vår slemmhinna var väldigt känslig så därför kunde det komma lite blod.
Matte är fortfarande orolig men jag är precis som vanligt, lika pigg och glad.
Matte står iallafall och kokar ris just nu, sedan skall hon koka fisk och ge mig i små små portioner ofta.

Är jag inte bättre på fredag så ringer morfar blåstjärnan igen och bokar en tid för då är vi ju i Göteborg. Lite otur att jag får sånt här när matte snart skall åka utomlands och allt.

jag är frisk!

Tack för alla krya-på-dig kommentarer, dom hjälpte faktiskt! Blev pigg och glad direkt!
Har mått super hela dagen idag och mestadelen av dagen igår så det var bara något tillfälligt. Matte tror att jag kan ha svalt en för stor tuggbens bit för jag tuggade väldigt mycket på sånt iförrgår kväll.
Nu skall jag sova lite till för det är ju knappt morgon ;)!

sjuk

mår inge bra idag.. Kräkte upp slem i morse och sket inomhus för en timme sedan :(. Skall sova nu och hoppas att jag mår bättre snart. Matte tar hand om mig som tur är :)!

ren och fin

Kära dagbok.

Matte borstade mig nyss = Hemskt!
Jag står ut med det men ser som sagt väääldigt deprimerad ut..
Men efteråt får jag alltid en godis och då blir jag så glad igen ^^,.
Husse fixar med några bildelar och när han är klar skall vi åka till djuraffären för att köpa mer mat till mig, det börjar ta slut och matte tror inte att det räcker tills vi åker.
Jag har även fått mina klor klippta idag, matte skall leta efter en fil så vi kan fila dom då dom alltid är så himla vassa, jag skadar ju folk med dom =/. Måste även badas innan vi åker så att jag luktar gott!
Matte säger att jag måste ha fästingmedel på mig när vi är nere i Göteborg och då får man inte duschas, så alltså måste jag duscha en sista gång häruppe så jag inte börjar stinka!

Vad händer hos er?

Nyheterna!

Vi är med i lokala nyheterna Nordnytt! Vid 03:28 börjar det och vid 03:43 skymtar ni mitt fina ansikte och husses ben ^^,!


Uppvisningen

Oj vad kul vi hade!
Det var fullt ös i hela stan, det var hästridning och orkester o sminkningar hit o dit! Fullt med människor och hundar!
Hundhuset hade spärrat av en stor fyrkant av en gata och där stod det en agilitybana. Vi visade inkallning, agility, fotgående och trix. Sedan fick såklart alla som ville hälsa på vovvarna och fråga om massa! Det bjöds på människogodis och hundgodis samt nyckelringar. Vi hade stundtals väldigt mycket publik!
Lite nervöst tyckte matte då man gick själv runt agilitybanan eller körde inkallning en och en. Men jag var superduktig och matte är så stolt! Brydde mig inte om någon annan än matte inne på banan ^^,.
Dessutom var tidningar där och filmade och tog kort, gissa om jag visade upp mig ;). Älskade den stora filmkameran och nosa på själva glaset, busade med hundar så att dom filmade mig osv osv. Får väl se om vi hittar något klipp på något tidningshemsida sen!
Var några italienska killar där som fotade oss hundar en massa och självklart skulle jag dit och posa in mig. Råkade dock gå lite nära linsen så han fick torka den från blöta nosfläckar ^^,! Pussade på massa barn gjorde jag också, dom tyckte om mig :)!









Godmorgon

Kära dagbok.

Sveriges nationaldag idag säger husse. Undra vad det betyder, vad gör man på denna dagen?
Matte säger att det är synd att jag inte har någon sverige-tröja, den hade passat bra idag.
Nu skall vi äta frukost och sedan låsa upp cyklarna och bege oss iväg! Matte försöker dock övertala husse att dom skall åka bil för det är inte världens bästa väder, men husse vägrar ^^,.

Stan imorgon

Kära dagbok.

På hundhusets hemsida står det att det är uppvisning i stan imorgon kl.13 så då skall vi (jag, husse o matte) cykla dit! Hoppas att det inte blåser allt för mycket, det har ju varit nästintill storm idag! Regnat har det också gjort, så vi hoppas på 23+ och sol!
Blir nog att ta på en tröja då vi cyklar så jag inte blir kall av att sitta stilla i korgen.

5 juni

Kära dagbok.

Idag fick jag vara hemma hos husses mormor där hans mamma passade mig medan husse och matte var på stan. Matte skulle handla lite kläder till utlandsresan och dom visste inte hur länge det skulle ta så därför fick jag ha hundvakt :).
Jag var iallafall duktig och gnällde bara pyttelite och sen var jag som vanligt! Fick jaga kottar och springa som en galning, så jag hade inte tråkigt ett dugg :D!

En gammal goding! Jag 8-9 veckor, söt va?

Wow

Kära dagbok.

Tror jag fick känna lukten av den första löptiken i mitt liv alldeles nyss! Var ute i skogen bakom husen med matte och hon gömde min lunch lite överallt så jag fick spåra efter den. När vi kom nära cykelbanan blev jag helt plötsligt väldigt orolig och pep lite och var på spänn. Matte blev rädd att det var något läskigt djur eller så, så hon kopplade mig och vi sprang ner till cykelbanan. Men jag fortsatte vara orolig och sprang som en dåre fram på gräsmattan bredvid cykelbanan med nosen i backen.
Matte ropade in mig och jag kom till henne varenda gång hon kallade på mig - duktiga mig. Efter några meter ser matte en dam med 3 cockerspanielar framför oss och jag nosar precis där dom gått och precis när vi passerat dom (tittade på dom o morrade lite osäkert, sen ångrade jag mig o började gnälla) så slutar jag vara orolig och är helt normal igen. Kan det vara så att en av dom löpte kanske?
Matte är iallafall stolt över att jag kom på inkallning varenda gång trots att något luktade väldigt intressant :D! Tog även godisarna hon gav mig då hon kallat in mig och åt med god aptit.
Så förhoppningsvis kommer jag inte bli en jobbig galning om någon skulle löpa i närheten i framtiden :).

söta oss

Kära dagbok.

Matte tog några kort med sin mobil på mig o husse igår, vi är så söta ihop tycker hon.




Puss på husse :)!

Tävling!

Posh Pooches fyller 2 år och firar det genom att lotta ut 5 st presentkort värda 200 kr styck som du kan vinna och handla för i shoppen!
Du deltar genom att skicka ditt namn och din favoritprodukt i shoppen till [email protected].

Vinnarna dras den 10 juni, så skynda :D!


Vill du ha dubbelt så stor chans att vinna så tipsa om tävlingen i din blogg och skicka en kommentar till poshpooches.blogg.se!

Säljes?


Blä på matte! ;)

Varning..

Ursäkta för ett extremt irriterande inlägg här:

Blir så j*dra förbannad ibland alltså!! Jag var ute med Elwiz på en gräsmatta precis utanför området (men som har balkonger som vetter ut dit). Elwiz springer o nosar och från ingenstans faller det ner massa bitar av bröd eller annat från en balkong ovanför oss och jag hör en balkongdörr smälla igen.
Elwiz tar en bit i munnen men jag säger åt honom att spotta ut den vilket han gör.
Asså nu får det vara nog!! En eller flera personer i en specifik lägenhet kastar ALLTID ut "ätbara" saker från sin balkong ner på den allmäna gräsmattan så att fåglarna flockas. Men det springer alltid en massa hundar där också då man tar den vägen till garaget eller ut från området. Jag vet inte hur många gånger både Elwiz och Duke har hittat saker just där. Och denna gången höll dom/den f*n på att kasta sin skit rakt PÅ mig!?
Vi skall absolut ringa till hyresvärden och klaga för såhär har det hållt på i över ett halvår, kanske längre för dom som bott här längre än oss.
Det dumma är bara att jag inte vet exakt vilken lägenhet det är, det är trevåningar och jag stod med ryggen mot balkongerna men "skiten" landa just framför mig så det verkar iallafall inte komma från balkongen längst ner utan 2a eller 3e våningen..
Vad tusan tänker vissa med egentligen? Vem vill ha en massa fiskmåsar o skator utanför balkongen? O tänk om det är något giftigt för djur de kastar ut. Vi har väldigt många igelkottar, katter och hundar i området!!
Skäms..

Stackars

Kära dagbok.

Idag blev jag lämnad helt ensam, stackars mig. Matte påstår att hon o husse var tvugna att åka o handla..visst liksom. Dom ville bara vara taskiga!! O om dom nu var o handla varför köpte dom inget till mig förrutom bajspåsar!? Jag var faktiskt ensam i en hel timme!!
Snälla, tyck synd om mig :(!

Vid havet

Kära dagbok.

Husse och matte hade en dejt vid havet och åt kycklingbaguette. Jätte mysigt och jag fick springa lös o bada som jag ville :)! Vi stannade inte så länge för det var faktiskt rätt kallt i luften.








Vill inte

Kära dagbok.

Måste verkligen byta headerbild snart men jag hittar ingen som jag tycker passar..
Kanske kan ta en vid stranden eller något nån dag.
Matte är sur på mig för att jag ratar min mat, vägrar äta..tillomed doggy blötmaten! Jag är inte hungrig helt enkelt, fick rätt mycket gott igår, korv o köttbullar bland annat - mums!
Ville inte äta igår heller så då gömde matte mina foderbitar så jag fick söka efter dom, då åt jag minsann :).

Nej nu skall matte ta o borsta bort tovorna under mina öron med Furball sprayen!

RSS 2.0