Kvällsbus

Kära dagbok.

Dagen har passerat rätt snabbt. Gibbe sov hos oss då moster sov hos sin kille. Matte klagade på att det blev väldigt varmt med två hundar under täcket och kunde inte somna.
På morgonengick jag och matte en snabbpromenad innan hon skulle iväg. Sedan gick jag och Gibbe en längre promenad med morfar på förmiddagen.
På eftermiddagen fick vi vara själva ett par timmar då hela familjen åkte och åt på en resturang.
Sedan busade vi på baksidan och inomhus med bollar och andra mjukleksaker!

O nu skall vi bara mysa av det som är kvar av helgen.
Har ni hittat på något särskilt?

Lite nytt i garderoben

Kära dagbok.

Beställde en hoodie till mig själv från doggie tidigare i veckan, den kom i igår och passade jätte fint på mig. Matte tyckte dock att Gibbe passade ÄNNU bättre i den(!) så hon gav den till honom istället och nu inväntar jag en svart hoodie med döskallar som kommer någon gång nästa vecka.
Inga sura miner för det, den enda som surar är moster som skäms för Gibzon då hoodien råkar ha lite rosa inslag, men vadårå? Varför skulle inte coola killar också kunna bära rosa?
Oså lite egopics, för det är trotsallt min blogg ;).

Nybadad sötnos

Kära dagbok.

Matte badade mig idag, fyfarao!!
Jag var med henne på stan jätte länge idag och man blir smutsig av att gå runt på dammiga kullerstenar kan jag säga..
Hade min Theo fleece på mig iallafall så frös gjorde jag inte. Alla på bussen och spårvagnen tyckte att jag var oemotståndligt söt och jag blev gosad med av nästan alla. Sen finns det ju såklart surpuppor överallt som tyckte att jag hårade ner ena bussätet, men men alla kan väl inte älska hundar (konstigt nog).
En annan tant blev rädd för mig när jag nosade på hennes väska och sa förskräckt att jag skulle försvinna, sen gick hon snabbt från busshållplatsen. Jag stod precis intill matte i folkträngslet och matte skulle bara läsa på tidtabellerna för att se när spårvagnen skulle komma och så får jag en väska uppkörd i nyllet som jag råkade sniffa lite på så blir man utskälld för det..suck.

Här är iallafall lite bilder och en film från när jag är nybadad och go!


Elsa

Här är Emma's söta Elsa!

En liten Chester

Här är Linda's lilla Chester! Visst är han ljuvlig!


Glad alla <3 dag

Glad alla hjärtans dag!


allt o inget

Kära dagbok.

Idag tog morfar och moster en promenad med mig och Gibbe för matte bakade. Kladdkaksmuffins blev det, hon tänkte ta med sig några till praktiken imorgon men nyss ringde det på telefonen och hon fick vips en arbetsintervju imorgon. Spännande!
Imorgon tänkte vi även sova borta både jag och matte så då blire nog ingen uppdatering :).
Gick ju en lång promenad med matte igår och då mötte vi två chihuahor på vägen, gick fot tills en av chihuahuorna gjorde utfall o tokskällde då kunde jag inte hålla mig utan skällde tillbaks. Matte hoppas att vi inte är tillbaka på ruta 1 igen bara för det där..

Spana in vilka flappiga kinder jag har! Matte älskar att dra i mina kinder och pussa på dom :( usch.

RSS 2.0