Han..näe?! Hon!

Kära dagbok.

I onsdags var Otto hos veterinären och fick vaccin, chipmärkning och besiktigades. Då fick matte reda på att det visst var en TJEJ! Uppfödaren sålde den i tron om att det var en kille. Så därför heter hon Otto och får fortsätta heta det. Jag fick hälsa på henne en snabbis då matte kom o visade upp henne här hemma. Jag blev överlycklig och ville hälsa men då fräste hon åt mig så jag blev jätte rädd. Men matte sa att hon är så snäll så men måste vänja sig vid hund.
Så vi ska vänta ett tag till tills hon är ännu mer hemma hos sig innan jag får komma dit.
Matte har även fått jobb på 118700 så är det något ni undrar över kan ni alltid ringa dit o fråga henne höhö ;D.
Näe nu skall jag o matte ut på en promenix sedan skall hon dammsuga sitt rum, kul..
R.I.P Piggelin 2002-2011


Piggelin

12 juni 2002 - 25 september 2011

Älskad och saknad av alla. Världens finaste kanin! Ha det så bra i himlen, ta hand om Duke och Charlie!


(Piggelin slutade äta och fick åka in akut till veterinären och ligga där över natten med drop och smärtstillande. Han började äta och fick komma hem. 2 dagar senare (idag) slutade han äta igen, kunde inte stå upp och var helt lealös. Så vi fick åka in till veterinären och ta bort honom idag)

En lillasyster!

Kära dagbok.

Jag har fått en lillasyster! En jätte söt liten kattunge på 13v som heter Otto! Hon kom igår men jag har inte träffat henne ännu, det får bli när hon har blivit mer hemmastadd hos sig. Men visst är hon söt?


Cykeltur

Kära dagbok.

För några dagar sedan tog matte med oss båda två på en cykeltur! Första gången för Gibzon och han fick börja med att sitta i korgen medan jag sprang bredvid. Sedan fick vi båda springa bredvid lösa och det gick jätte bra. Så fort matte såg någon på vägen så kopplade hon Gibbe (han springer annars fram o skäller på folk) medan jag fortfarande sprang lös och vi skötte oss exemplariskt!
Den enda gången Gibbe skällde var när matte skulle vända cykeln och började backa. Då kom det en cyklist bakom i hög fart som vägrade bromsa och istället började skrika "öhöhöhöhöhöh" och det gillade INTE Gibbe. Då började han morrskälla och jag försökte springa efter cykeln men matte sa åt mig att stanna så jag vände tillbaks efter knappt 2 meter. Matte är iallafall glad att vi skyddar henne ;).

RSS 2.0