Kurstillfälle nr2

Kära dagbok.

Kurstillfälle nr 2 idag. Var meningen att den skulle gå till Gibzon men han fick avbryta. Det gick knappt att få kontakt med honom, han låser sig och skäller tills han stryper sig själv.
Instruktören jobbade med honom ett tag och det gick bra men det var för mycket på en gång. Så jag skall få gå på alla tillfällen ensam så får vi jobba med Gibzon på hemmaplan och utöka allt eftersom.
Idag blev det iallafall att träna på hundmöten då jag börjat stirra och blåsa upp mig vid hundmöten. Så nu fick vi veta hur vi skall arbeta bort detta, både med skvallerträning samt blockering.
Så vi får väl se hur det kommer gå men det gick rätt bra idag iallafall :D! Matte måste dock lära sig att inte låta så pipig/glad på rösten för jag är redan så uppspelt och följsam att jag behöver en mer lugn och stadig röst från henne.

hej hallå!

Kära dagbok.

Jag sitter inte så mycket vid datorn längre och när jag väl gör det så har jag liksom inget att skriva om. Våra dagar ser på ett sätt ganska likadana ut men inget händer i samma ordning (förrutom mattiderna). Vi vaknar, går ut, äter, busar och tränar tricks/lydnad, går på promenader, äter igen, godissöker i trädgården eller bara rusar runt osv.
Matte har ingen större lust att fota heller för hon drömmer om en ny kamera, typiskt henne.
Vi har förövrigt ringt runt till lite olika hundpensionat och hört ifall de har platser kvar i juli då familjen kanske skall åka utomlands. Har ni varit på pensionat nån gång? Hur var det isåfall?
Imorgon är det hundkurs igen och då äre Gibbes tur!

bjuder på en nytagen bild :)!

Grattis moster

Kära dagbok.

Idag firade vi mosters födelsedag, med tårta och allt!
Jag och Gibbe smakade lite på grädden efteråt, vid BORDET tillochmed. Matte fick inte egentligen men gjorde det endå ^^.

RSS 2.0