sbk?

Kära dagbok.

Går o funderar på om jag skall ta o bli medlem i en brukshundklubb? Skall man då välja Göteborgs Hundungdom, Partille Brukshundklubb eller Göteborg Mölndal Brukshundklubb? Svårt, vilket är bäst?!

Ensamtid

Kära dagbok.

Ni som har två eller fler hundar, tycker ni att det är viktigt med ensamtid?
Det tycker iallafall jag och matte så idag tog vi en långpromenad bara vi två. Mormor körde oss in till centrum sedan gick vi hem därifrån vi tog det i vår egen takt och jag var lös hela vägen. Så fort det kom människor så kallade matte in mig och beodrade "fot". Jag var så duktig. Vi mötte även två hundar på vägen men då kopplade matte mig och sa åt mig att gå fot. Det gick rätt så bra det med, gick ju fot men blåser upp mig o frustar till ibland. Men det är iallafall framsteg, förr kunde jag knappt gå förbi utan o skälla skallen av mig eller morra.
Här är lite bilder från promenade också:Tack till Ebba & Molly som tipsade om felet med youtube :D!

Vårkläder

Kära dagbok.

Matte är riiiktigt sugen på någon av dessa stickade koftor till mig till våren. Vilken tycker ni bäst om? :D

Finns hos poshpooches.se


Promenadsugen?

Kära dagbok.

Matte är extremt promenadsugen. Det var så länge sedan hon och jag fick gå en riktig hundpromenad med en massa vovvar. Men det är väl ingen som vågar sig ut i det här kalla vädret?
Kanske får ta o vänta till våren, någon som vet ifall det finns nått gäng som går "regelbunda" hundpromenader i Göteborgsområdet?


praktik o promenad

Kära dagbok.

Igår promenerade vi långt tillsammans med matte, både jag och Gibbe. Vi var helt slut efteråt och somnade i varsin säng. Matte praktiserar hela dagarna så hon är inte hemma fören på kvällen men på helgerna är hon ledig så då kan hon umgås med oss mycket!
Hon har fått en praktik på en djuraffär här där vi bor, det är via arbetsförmedlingen så hon skall vara där i 3 månader för att få arbetslivserfarenhet + referenser.

Matte kan förresten berätta för er som bor i Göteborgstrakterna att Ulliz Zoo (där hon praktiserar) nu har börjat sälja Puppy Angel! Det finns nu lite hoodies, tshirts och en fodrar väst. Men när vårkollektionen kommer så får dom nog in lite mer. Vi uppdaterar såklart då! :D


Sötisjag som bebis

En julklapp

Kära dagbok.

Detta gav matte till mormor och morfar (alltså hennes mamma och pappa) i julklapp! Vad tycks? Självklart ska den ramas in så fort hon hittat den perfekta ramen (vilket tar tid..?!)

ännu mer snö!

Kära dagbok.

Inatt hade det kommit en massa snö, o vi som trodde att våren snart var påväg.
Så matte har fått skotta en massa idag medan jag och Gibbe busade runt i snön på framsidan.
Gibbe får dock en massa snöbollar i sin päls, han blir flera kilo tyngre! Jag däremot får bara lite framme på bröstet.


RSS 2.0