Cykling

Kära dagbok.

Trots att jag inte riiiktigt är 2 år än så tog matte med mig på en liten cykeltur längs ån. Vi stannade så jag fick bada lite då och då oså fick jag såklart sitta i korgen en stund. Men som jag njöt av att bara få springa o sträcka på mig!!
Matte hade mig lös för i koppel så bara sprang ja kors o tvärs så matte fick tvärbromsa hela tiden. Men lös gick det huuur fint som helst, dock inte när matte filmade för då bestämde jag mig för att ta kisspauser mitt i allt ^^,.

Det var jätte fint väder och vi hade så mysigt. Lägg märke till mina SVARTA tassar och ben.. höhö. Det är ju så skönt att krafsa och rulla i lera/jord efter man badat ju!

Ny leksak!

Såhär kul har jag med min nya leksak matte köpte på Ullared!

Matte köpte även en repfrisbee och en långlina att ha i skogen!! Tyvärr var det annars ganska dåligt utbud på t.ex koppel och halsband, ingenting skulle passat oss mellansmå hundar. Det fanns dock väldigt mycket leksaker!

Nionde augusti

Kära dagbok.

Imorgon skall matte + familj till Ullared och kolla in hundavdelningen! Hoppas dom kommer hem med något fint!

5 augusti

Kära dagbok.

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut så hoppas jag att bloggen orkar dra sig tillbaka på sina fötter igen!
Här har jag inte haft så mycket tid över till att skriva då matte inte varit hemma så mycket. Hon åkte till Smögen för att jobba i några dagar, kom tillbaka och sedan har vi bara varit på vanliga promenader osv.
Har iallafall lite mobilbilder som vi tagit lite då och då sen senaste inlägget, tyvärr orkar matte aldrig dra med sig systemkameran ut på promenader och eftersom hon inte har något liten digitalkamera så får mobilen duga.
Vi sitter fortfarande och funderar över om vi skall gå en fortsättningskurs i agility eller om vi skall pröva på en grundkurs i rallylydnad. Matte kan inte bestämma sig alls!

Gibbe på promenad!

Gibbe och jag posar längs vägen

Gibbe ser helt död ut på alla bilder men det är han inte, han är bara urdålig på att sitta still när man skall fota..

Mys i mattes säng

Brassemannen hemma hos faster där matte bodde då hon jobbade!

Jag leker med vatten! Plaskar så det blir bubblor som ja sedan försöker äta!

RSS 2.0