Uppdatering

Kära dagbok.

Gibzon skötte sig ganska bra hos veterinären idag trots sin rädsla. Han fick panik när dom skulle kolla på honom och bet veterinären så då fick dom ta på honom munkorg och så fick vi lämna rummet.
Matte och morfar hörde honom skrika som en stucken gris där inne och sedan blev det helt tyst och dom trodde att dom då säkert sövt/gett honom lugnande.
Men tydligen så hade han skrikit för han fastnat med benet i selet och fått panik, men så fort vetten fått av selet så blev han kolugn och dom kunde göra vad dom ville med honom. Så dom tyckte det var bäst att matte o morfar väntade utanför även på ultraljudet, EKG och blodprovet för så fort dom kom in i rummet började han morra åt vetten igen xD.

Veterinären ringde för ca 1 timme sedan och berättade att specialisten kollat på EKG och det såg bra ut. Men ultraljudet hade endå visat något så hon sa att vi ännu inte kunde utesluta någon hjärtmuskelinflammation utan vi måste vänta på svar från blodprovet som kommer i slutet på veckan. Hon sa dock att hade det varit ett allvarligt hjärtfel så brukar det visas på både EKG och ultraljud men hon sa att vi endå skulle vänta tills alla specialister fått kolla och säga sitt innan vi tar ut någon glädje/sorg.
Så på fredag får vi förhoppningsvis svar på vad det kan vara och antingen blir det röntgen av hjärtat eller halsprov under narkos.

Gibzon mår annars bra, är pigg och glad, äter osv. Han är bara hes i halsen så han har nu fått rimadyltabletter som är smärtstillande.

Men håll nu tummar och tassar för oss!

I bilen påväg hem, rakad tass med omplåstring pga blodprovet. Men en glad Gibbz iallafall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0