Semesterställe

Kära dagbok.

Morfar ringde till matte igår och berättade att dom har fixat en semesterhem till mig. Jag skall få bo hos mattes faster på västkusten! Hur härligt låter inte det? Smögen, havet utanför fönstret och Brasse en chihuahua på 2 år :D!
Brasse med deras utsikt:

Matte bär Brasse på Smögenbryggorna:

Kommentarer
Postat av: Ira igen

vacker utsikt du ska få till sommaren!



Jaa jag vet inte, har inte koll på sådana sidor men om man googlar så hittar du säkert en hel drös med info, brukar vara så iaf... va!?!? spottade Gibbe ut, ja han e tokig han! hihihi, det som e gott säger alla hundar -- typ... kör på med torris du, så länge det funkar så e det mer praktiskt, frys behöver man inte, enklare på resor och sånt när man är bortbjuden etc bara att ta med en påse med några dl torris och utfodra på platsen. det är bökigt att mio inte äter torris som föda när man är bortbjuden/bortrest faktiskt.

Lite enklare den perioden vi körde på med rått mat, då åt han samma som jag fast rått eller kokt, och det förvaras ju som mitt mat i kylksåp så det var praktiskt och funkade bättre än nu då man har behov av en jäkla frys o det e ju svårt.. bilresa tex då hinner alla burgarna tina innan man e framme då går det ej frysa om.. blabla.. så nej kör på torris du när det funkar! :D

2010-05-13 @ 12:41:58
Postat av: Becca & Olga

Älskar att gå på smögenbryggorna! Det är sommar!

2010-05-13 @ 12:48:50
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

hihihi Gibbe vegetarian.. hahahaha!! Mio är långtifrån vegetarian kan jag lova, han hatar alla grönsaker, äpple o päron samt blåbär är gott men det e ju frukt..

2010-05-13 @ 13:19:38
URL: http://luckyprince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0