shopping

Nu har matte shoppat lite till oss igen!
Får börja gå över till XL i kläder snart, det sitter ju bra med L runt hals och bröst men det är som magtröjor (nästan)! Hur korta är vovvar egentligen? Tillome Gibbes kläder e ju för korta eller skall de kanske sitta så?
Jag föredrar iallafall att kläderna slutar vid svansroten och inte 5-10 cm innan!
Men men, snygga var dom iallafall! Får ha en tröja under i värsta fall ;) som täcker hela vägen.
Matte skall börja sy tröjor åt oss istället så vi får rätt storlek, det finns inga kläder med tillräckligt långa ryggar. Hur gör taxägare förresten?
Vi beställde iallafall från pupstore då dom har 20% på reapriset för medlemmar, sweet! Allt som allt gick de på 349 kr inkl frakt o faktura avgift :D! Vi fick även med en liten såndär munk kaka med strössel och hundchoklad, jag delade såklart med mig till Gibbe, snäll som jag är!





Näe matte, fram med symaskinen och åk till en tygaffär ;)!

Kommentarer
Postat av: Carina

håller med dig att en tröja eller täcke bör gå ner till svansroten, mycket snyggare då. Tröjan till Gibbe blev ju jättebra, den var lagom lång. Men så sur Elwiz ser ut :-) var han inte nöjd att Gibbe fick hans tröja haha.



Nä det är inte kul med krasslig mage, får hoppas det snabbt går över. Visst är Bella fin, hon är sköldpaddsfärgad. Hon är en bestämd dam som ingen sätter sig på haha båda hundarna och vår andre katt har sån respekt för henne. Ha det bra

2010-03-27 @ 15:26:15
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Ebba & Molly

Va fina kläder ni fått!! Konstigt bara att de är så korta..

2010-03-28 @ 10:40:09
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0