Fundering!

Nu kommer en Elwiz funderar igen!

Denna gången undrar jag över vad folk har trott att era hundar har varit för ras, ålder och/eller kön?
Vissa får ju till helt konstiga raser..
Senast igår trodde en kille att jag var en Sankt Bernardshund? Och idag på Huveröds frågade dom om jag och Gibbe var mor och dotter ^^,.

Så vad är det konstigaste/roligaste ni har fått vara?

Kommentarer
Postat av: Linda & Azi

Hahaha sanktbernhasdhund? :D:D:D



Ofta tror folk att Azi är en Dogo Argentino, inte så konstigt heller för hon är vit, men väldigt liiiiten för att vara en Dogo :D



Förut när jag bodde i örebro träffar jag då och då en vit ambull/amstaff tik som är större än Azi. Det har hänt att folk tror hunden är mamman till Azi.

2010-03-11 @ 20:07:24
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

HAHAHHAHAHAHA jag skrattar så jag gråter!! st bernard!? men hallåååå halllåå är det ngn hemma i huvudet?? hahahhahahahahhaha...



Nej tyvärr har jag ej varit med om ngt sånt kul, alla ser direkt det är en pudel, ingen tvekan om saken, pudel är en pudel helt enkelt antar jag ..dock är alla osäker på storleken på den men det är rätt förståeligt.. men att några trott det är ehn hon trots snoppen syns tydligt är en gåta för mig... brukar ibland "retas" med att säga..titta mellan benen på hunden så får du nog svaret! puhh!

2010-03-11 @ 20:46:39
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha sankt bernard haha.. Folk har trott att Bamse är rhodesian ridgeback (när Bamse var valp).. Men oftast gisar folk på rottweiler iaf.. :)

2010-03-11 @ 20:59:01
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Jonna & Puff

Elwiz skulle ju kunna vara som en Sankt Bernards-valp :)



Alla tror att Puff är en tjej, oberoende om han har rosa eller blått på sig eller om han är helt "naken". Sedan tror folk att han är en chihuahua (vilket verkar vara den enda småhundsrasen som folk känner till) eller att han måste vara blandras papillon/chihuahua då han är så liten.



När Puff var en valp så trodde några killar att han var en kanin. Fast dom retades nog bara, hoppas jag.



Sedan tror folk att han är en valp (Puff är ju snart 1,5år) och undrar hur stor han ska bli när han är stor...

2010-03-11 @ 21:41:20
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Carina

hahaha ja du var mig en liten Sankt Bernardshund. Ja det är nog inte så lätt alla gånger för folk. Med Tyson har folk inga större problem, fast ibland kan folk tro han är en valp, det är väl för att Enzo är större. Med Enzo brukar folk inte gissa utan fråga :-)

2010-03-12 @ 05:54:33
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha ja :D åh ja det händer nästan dagligen tyvärr.. I början tänkte jag alltid "lägg av" när folk reagerar och springer bort.. Men nu bryr jag mig inte längre.. Men jag kan fortfarande bli irriterad när någon som ser oss med Bamse springer för livet.. Det är otroligt irriterande. Men ja, vad kan man göra.. Det har också hänt några ggr att vi träffar någon med hund i tex skogen och de frågar om deras hund och Bamse kan leka. Vi säger visst, Efter en stund prat frågar de vilken ras. När vi svarar "amstaff/rottweiler". får man(min sambo) höra "åååååååh" precis som de tänker "åh shit det är amstaff!"..

2010-03-12 @ 09:57:19
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

minsann.. det har jag ej..däremot vet jag att folk frågat om lagotto är en blandras av storpudel :-)

2010-03-12 @ 12:46:05
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Ja det är verkligen synd att folk ska lyssna på media.. Haha ja men inte alla är lämpliga att ha amstaff. Men självklart gäller det inte bara amstaffar utan att det handlar om att tänka på vad man kan ge sin hund och skaffa sig en ras som passar en.. Inte skaffa en ras bara på grund av deras utseende. Det finns några raser som jag tycker är otroligt fina men de passar mig inte :)

2010-03-12 @ 14:28:40
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Molly

Många tror att jag är en engelsk springer spaniel och självklart tar många fel på könet.. Men när jag var valp sa en dam; Åh, vilken fin hund, är det en sån där Jack Russel??

Ja, lite fel kanske... :P

2010-03-14 @ 07:35:53
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0