kurs!

Kära dagbok.Idag anmälde matte oss till en träningskurs som startar v.34 på tisdagen. Det håller sedan på varje tisdag hela hösten!! Hur kul är inte det :D!!
Matte tänkte ta med mig och Gibbe så att vi går varannan gång var så slapp hon betala dubbelpris :). Det är ingen kurs med ett planerat innehåll utan lite mer som socialträffar. Man väljer själv vad man vill träna på bara att det finns instruktörer där och hjälper till osv. Vi kommer dessutom hålla till på en inhägnad utomhusplan med belysning!
Skall bli grymt kul att komma igång med träningen igen, vi har haft ett litet sommaruppehåll.
Skall även bli spännande och se hur jag reagerar på så många andra hundar, vi tog ju faktiskt sista platsen och listan såg ganska lång ut!

Skall ni gå någon kurs i höst/vinter?

Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

SV: Ja, det där är ju väldigt olika, men alltid skönt med en lugn och trygg vovve! :)

2010-08-07 @ 16:37:06
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad skoj med kurs, bara älsar att gå kurser. Har anmält mig och Enzo till agility och kanske blir det tävlingslydnad. Sen fortsätter vi träna sök och spår även i höst...

2010-08-07 @ 16:48:30
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Jonna & Puff

Alltid kul med kurs! Vi ska gå fortsättningagility och håller tummarna att det blir rest.plats på nybörjarar-agility för Puff och husse. (man kunde bara boka plats på en kurs så att så många hundar som möjligt hade chans att gå på kurs, så därför väntar husse o Puff rest.plats.

2010-08-07 @ 22:22:02
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

Kul med träningskurser..

Jag vet ej ännu vad som händer till hösten, hade hoppats på en fortsättningskurs i agility men såg nu de avser ordna det våren 2011 ..suck så det blir inget till hösten, kanske hittar jag ngn annan liknande annanstans här i Sthlm men instruktören o platsen var bra så jag vill gärna gå fortsättningskursen där.. sen får vi se. mamma är sugen på testa rallylydnad, så det kanske de kommer göra under hösten.. har ej hunnit planera så långt :-)2010-08-08 @ 16:44:19
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Bamse och Valle

Ja hoppas att du tycker det är kul att träffa en massa nya kompisar. Själva har vi kursat fördigt, vi kan nog inte lära oss nå mer säger Matte. Ha en fortsatt bra söndag.

2010-08-08 @ 21:00:49
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se
Postat av: Bamse och Valle

Nej du Elwiz,vi har inte gått en enda. För varje Matte anmält oss till har blivit inställd pga av alla möjliga saker. Undrar om det kan bero på oss? Så nu har hon beslutat att vi kan nog allt.

2010-08-09 @ 06:58:38
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0