sista valpkursen

Kära dagbok.

Nu är vi hemma från valpkursen! Lite sorgligt att det var sista lektionen, vi har ju så roligt!
Vi pratade lite med kursledarna efteråt och dom sa att Elwiz var en liten stjärna, han är så duktig tyckte dom, man blir riktigt stolt när man hör sånt sa matte!
Vi fick fortsätta med kontaktövningarna på lektionen och sedan tränade vi inkallning med U-sväng på slutet. Så nu kan vi sätta oss vid sidan av benet med bara en liten böj på handen istället för ut med benet och runt. Svårt och förklara via text :).

Vi längtar iallafall hem massor (trots snön), jag längtar mest efter husse, min kärlek Bella och polaren Hugo + deras mattar ^^,! Skall bli härligt att få gå på massa promenader och spännande äventyr, matte vågar inte gå så mycket i skogen här nere pga alla fästingar. Gibbe skall få sina droppar så fort jag åkt hem (inge bra att han tar de nu för vi går ju o slickar o biter på varandra).

I veckan händer de lite grejer och vi skall dessutom hinna med att mysa med familjen och packa, men bloggen blir nog uppdaterad iallafall :).

Kommentarer
Postat av: Carina

Visst är det tråkigt att kurserna tar slut, de borde hålla på i all evighet :-) Kul att Elwiz fick så bra beröm. Ni får anmäla er till en allmänlydnadskurs eller något. Ha en bra kväll

2010-04-27 @ 20:28:49
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0