orolig natt

Kära dagbok.

Ingen av oss har sovit särkilt bra inatt. Gibbe har haft något som irriterat hans mage så han har låtit som en spyende katt tillofrån hela natten, det kom dock aldrig nått. Han slutade väl låta runt kl.3 inatt men då vare Pigge som jobbade sig istället. Han gnagde på träet under mattes säng!? Han rivstartade så vi alla tre flög upp ur sängen av skräck!
Så vi tog en rejäl sovmorgon till nu och det behövdes. Idag är dock Gibbe som normal igen! Vi ringde iallafall veterinären och dom sa att vi skulle ha koll så han inte började låta sådär ofta för då ville dom ha in honom för att kolla lungor och hjärta. Matte låg med huvudet lätt mot hans bröstkorg igår när han inte höll på och då lät det jätte fint och jämnt både hjärta och andning men det är ju förstås inte så lätt att upptäcka fel utan stetoskop.

Idag skall vi iallafall ta en tur till skogen med vår kompis Vegas! Där ska vi strosa runt lite granna :).
Synd att vädret inte ser sådär jätte bra ut..det regnar lite. Vart tog den fina solen vägen som lyste igår?

Kommentarer
Postat av: Becca & Olga

När mina är kräksiga eller bösiga i magen brukar de få lite sådan aphidophilus fil, eller vad det heter ;)Smask :P

Hoppas det inte är ngt med gibbe bara. Men tror inte att det skulle vara hjärta el lungor för att höll på så en natt, det händer ju emellanåt när man har hund att de går och vill kräkas men det kommer inget....

2010-04-08 @ 11:41:33
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Beca & Olga

Usch. Sally (familjens hund) gjorde sådär ett tag, drog efter luft genom näsan, och hicka innåt, men hon hade noskvalster. (jag tror det var så hennes symtom visade sig, får prata med mamma) Hon fick ngn kur från veterinären så rackarna försvann från henned näsa :P

2010-04-08 @ 11:52:17
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Michelle & Lotus

Ja jag är också ganska lat när det kommer till att sy själv, sen vet jag att kläderna på nätet är snyggare än det jag skulle sy isf.

2010-04-08 @ 12:12:49
URL: http://lifeoflotus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0