Hemma

Kära dagbok.

Nu har vi varit hemma nåra timmar och vi har ätit mat, busat på baksidan och sovit. Det var ganska mycket för oss idag. Komma till kusinerna där det var fullt med folk och ganska högljutt - vi har väldigt rolig släkt ;).
Gibzon blev så glad när han såg mattes moster o kusinerna att han bara skrek och sprattlande för att komma ner o hälsa. Sedan skällde dom rätt mycket då dom blev så uppspelta hela tiden.
Dom såg katten som hade gömt sig i tvbänken - voff på den och sedan ville dom leka med henne men det ville hon inte! Sedan var dom lite reserverade mot männen men dom viftade alltid på svansen och ville hälsa fast dom inte riktigt vågade först. Voff på alla ljud som hördes, varenda dörr som smällde igen kunde ju vara någon som ringde på dörren. Men det blev bättre efter ett tag och när de flesta började dra sig hemmåt och stämningen lugnade sig lite så var dom jätte mysiga och ville sitta i famnen och smaka på grädde från tårtan ^^,.
Ute tränade vi inkallning med kusinerna som skall passa Gibzon i sommar, kanske Elwiz också :).


Blev inte så många bilder för kamerans batteri dog :(!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Även om jag inte har skrivit så mycket här ska du veta att jag är här inne dagligen för det är så himla roligt att läsa din sida och se bilderna.. så himla gulliga!!!

2010-04-25 @ 21:12:18
URL: http://samojedatlas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken tur att det var fint väder så att du fick använda fina äppelselen! :P

2010-04-25 @ 21:39:27
URL: http://ww
Postat av: Becca & Olga

Oj den över är postad av mig! :P

2010-04-25 @ 21:40:03
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Jonna & Puff

Jodå, jag känner ingen panik att det inte skulle lösa sig. Puff ska börja träna att följa med husse på jobbet och annars får han vara hos hans bästis Molle då hans matte är mammaledig 1 år framåt.Det känns bara så himla konstigt att vara hemifrån så mycket, hur hinner man liksom med allt? Man blir otroligt bortskämt med fritid när man går hemma heltid :)

2010-04-25 @ 21:52:07
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Carina

Ni verkar ha haft en trevlig dag på släktkalaset, mycket för vovvarna så de var säkert lagom trötta på kvällen :-) Vilken tur att ni kom tillrätta efter er lilla utflykt i skogen. Ha en härlig dag

2010-04-26 @ 05:54:42
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Ira & Mio

Hänt mkt sen dess så jag har lite att läsa ikapp nu, varit på landet över helgen och tog ej med datorn, skönt! :) jaa klövjeväska är effektiv grej bli av med överskottseneggi eller har bråttom o ej har tid gå rejäl promenad men ändå måste få jobba lite eller helt enkelt trötta ut honom innan ngt som tex man ska ha gäster :)

2010-04-26 @ 10:11:35
URL: http://luckyprince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0