glad påsk

Godmorgon dagbok!

Jag och Gibbe har just skrämt livet ur matte höhö!
Vi brukar nämligen smyga på varandra, som två katter. Vi tittar på varandra från varsin sida av rummet sedan smyyyger vi lååångsamt mot varandra, full koncentrerade med ögonkontakt. Ibland går det så långsamt att matte börjar undra om vi kommer nå varandra samma dag ens.
Men rätt som det är utan förvarning så rivstartar vi mot varandra och kastar sig på varann och börjar låtsas bråka och busa runt. Och det är just i den där rivstarten som matte blir livrädd för det helt knäpptyst när vi smyger o helt plötsligt hörs ju bara ett högt "kraffsljud" när vi spinner på det hala golvet.
Matte tycker att det är sjukt hur vi kan vara så synkade att vi startar exakt samtidigt, vi måste ha nått hemligt blinktecken eller något säger matte. Höhö hon kommer aldrig lista ut det ;)!

Idag skall vi till stallet igen trots att matte har ont i halsen, det är ju så bra socialträning för oss. Gibbe börjar skälla allt mer på folk och det är riktigt jobbigt tycker matte. Så nu skall han få komma ut bland folk så mycket som möjligt!

Glad påsk på er!

Kommentarer
Postat av: Michelle & Lotus

Ja de är roliga de där djuren man har. Lotus ryckte upp de få blommorna som har kommit upp. När jag öppnade mun på honom låg det en prästkrage på tunga, ganska fint men han behöver ju inte ta bort alla vårtecken.

2010-04-03 @ 11:12:38
URL: http://lifeoflotus.webblogg.se/
Postat av: Carina

hihi får inte skrämma matte sådär. Men vad mysigt att ni är så synkade. Glad påsk

2010-04-03 @ 12:50:31
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Ira & Mio

Bus bus bus ..rätt åt matte! hihi

2010-04-03 @ 14:25:03
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Michelle & Lotus

Vem vet våra hundar kanske plockar "blommor" åt oss som tack för promenaden. Haha

2010-04-03 @ 17:01:51
URL: http://lifeoflotus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0