15 april

Kära dagbok.

Sitter här vid datorn och har kollat igenom ALLA hundbloggar vi vet om. Men de flesta uppdaterar så sällan, vet ni någon bra hundblogg?
Idag slutar mormor tidigt och har med sig en barngrind hem. Gibbe kommer ju vara ensam i hallen och köket men han kan ta sig upp för trappan superlätt oså kommer han inte ner sen igen, samma med mig. Så nu får dom sätta upp en barngrind så att vi inte kan ta oss upp för trappan ^^,.
Matte skall ensamhetsträna oss snart igen, vi skall bara sova lite först.
2 minuter var vi ensamma igår och pep inte alls lika hysteriskt längre, det går nog framåt!
Ska be matte ta lite bilder senare så ni får se :).
Vet ni förresten att humlor har byggt ett bo på vår gräsmatta? Det är hur många humlor som helst på vår tomt. Gibbe åt nästan upp en humla igår, han jagade den och stoppade den i munnen, men då flög den runt där inne och de tyckte han var läskigt så han pep och spottade ut den igen. Så sprang han och hämtade bollen istället, de var mer tuggvänlig. Så morfar skall ringa anticimex och rådgöra med dom hur man får bort humlorna :P.

Kommentarer
Postat av: Ira & mio

Vad bra Gibbe ej svalde humlan. måste ha känts mysko känna ngt flyga inne i munnen det skulle iaf jag göra!! Mio oxå :-) hihi!! boll är säkrare!

2010-04-15 @ 11:48:09
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: linda & azi

haha ska jag uppdatera mer? :Dja frontline, hoppas de funkar på våra vovvar!

2010-04-15 @ 15:53:52
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Carina

När Tyson var valp jagade han en geting som stack honom i läppen, gadden fastnade och vi hade stora problem att få väck den. Det gäller att hålla gräset kortklippt så där inte är så mycket blommor i gräset då slipper man många humlor och bi oxå. Duktiga ni är som klarar av att vara själv. ha en bra kväll

2010-04-15 @ 19:02:09
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: annso

Vi brukar uppdatera flera gånger per dag;)

2010-04-16 @ 15:46:06
URL: http://annsoputtes.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0