motgångar

Kära dagbok!

Att träna mig att inte sova i sängen går väl sådär enligt matte. Hon skulle allra helst vilja att jag fick sova i sängen men husse säger promt nej (han kommer säkert ändra sig).
Jag skriker mig hes nedanför sängen vilket resulterar i att ingen i familjen får en blund!
Sen somnar jag olyckligt nedanför och matte har världens dåligaste samvete.
Koppelträningen går inge vidare den heller, jag vägrar röra mig i koppel, nästan. Sätter mig ner och vägrar gå, hur mycket matte än mutar, drar, lockar, tjoar, hoppar.. aa. Tillslut tröttnar hon och bara går och efter ett par meter så börjar jag faktiskt trippa framåt, framgång?
Rumsrenheten går inge vidare den heller, jag säger inte till, jag visar inga som helst tecken på att jag är nödig, så det blir till att springa ut varje kvart för o se om jag har lust att göra ifrån mig..endå kissar jag på golvet och bajsar på finmattan.

Men när jag sover så sött så kommer matte ihåg hur underbar jag är ^^,!

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Tro mig när jag säger det här, jag känner absolut igen mig! :) när han (valp) var vaken och inget gick som jag ville, gnällde jag. Men när jag såg honom sova smälte jag och förstod inte hur jag kunde klaga. Sen var allt som vanligt igen när han var vaken igen, dvs mitt gnällande :D men nu är det helt annat. Jag båda älskar när han sover och är vaken :D

2009-12-29 @ 11:54:24
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha Bamse var ett helvete när han var valp faktiskt.. Självklart fanns det underbara stunder :) vi kämpade och kämpade på.. Idag är han den underbaraste som finns. Aldrig skulle jag kunna tro hur han egentligen var som valp :) lider med dig :D

2009-12-29 @ 12:06:24
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha ja :D klumpig är Bamse fortfarande, bara för att han tror att han är liten :D hur ser Elwizs föräldrar ut? har du bilder på dem?

2009-12-29 @ 12:18:22
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Madeleine

haha oj oj oj vad det dära stämmer in på hur min lilla vovve var när hon var sådär liten.Men är man bara envis och aldrig ger upp så får man ett bra resultat.Och nu är hon 9 månader och allt är toppen :)

2009-12-29 @ 13:12:15
URL: http://madeleinehulin.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Vackert att Duke får vara i centrum :)



Haha stackars dig. Jag som aldrig haft valp, blir utmaning för mig när jag en vacker dag skaffar en valp.



Jag kikade faktiskt på Elwizs annons på blocket när du berättade att du skaffade honom, söta föräldrar :)

2009-12-29 @ 13:50:45
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Sara

Det där tycker jag låter som en vals på rosor, om jag ska vara ärlig :P. Och ändå älskar jag min hund! Så oroa dig inte, det låter som att det går skitbra för er tycker jag.



Tycker definitivt att väskan är värd en extra titt :)

2009-12-29 @ 16:40:36
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Ebba

Man kommer över det stadiet också ;) Molly har helt klart hamnat i trotsåldern, det är lite jobbigt... Men man måste komma i genom det också. Annars kan man inte uppskatta dem bästa stunderna ;) Så kämpa på :)

2009-12-29 @ 17:18:20
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Jonnax

Jag säger bara ett ord: valpbowli



Puff har alltid haft lite problem att gå åt det hållet vi vill. Då lyfter vi upp han lite sådär halvt obekvämt bara en hand under magen, går några steg och "kastar" ner han så att han får lite fart under tassarna. Fungerar hur bra som helst.

2009-12-31 @ 10:58:38
URL: http://jonnax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0