tillbaka?

Kära dagbok.

Nu måste jag verkligen be om ursäkt för den otroligt URKASSA uppdateringen, eller den kanske helt oplanerade bloggpausen.
Vet inte vad som hände riktigt, blogglusten försvann liksom.
Jag vet inte om detta blir en nystart med lika tät uppdatering som förr men något inlägg då och då kan jag nog klämma fram.

Vi lever iallafall och mår sådär. Gibzon har halsfluss igen så nu får han gå på både antibiotika och smärstillande. Jag får också medicin ifall att jag är "bäraren" av smittan men inte får några symptom själv.
Det är kallare än kallast och vi har nya vintertäcken båda två som jag kan visa imorgon ;).
Kursen är avklarad med en guldstjärna i kanten även om jag fortfarande inte tycker om andra hundar så kan jag iallafall acceptera att vistas runt dom när jag väl förstått att dom inte utgör något större hot.
Annars gör vi inget speciellt om dagarna mer än springer och tokar oss på baksidan och går mysiga promenader i snön. Såklart blire hjärngympa också i form av godissök i snön eller leta efter matte. Vi har lite jullov kan man väl säga, iallafall på kursfronten. De får vänta till våren/sommaren och då blir det nog agility. Jag kan lätt tycka att lydnad blir lite väl långtråkigt efter ett tag och har inte det där "go:et" matte vill. Ni vet svansen går som en propeller och jag verkligen VILL lära mig mer. Det hade jag dock när vi testade på en liten hinderbana på kursen och då tänkte matte att vi får ta o lägga lydnadsstjärne-planerna på hyllan och satsa på något jag vill istället. Sen får matte ta o skaffa sig en riktigt lydnadsälskare om några år.

Snart är det iallafall julafton, min andra och Gibzons första, med oss iallafall. Matte tror att vi kommer skälla ut tomten som två idioter. Vi gillar att använda rösten liksom..inte direkt uppskattat dock!

Varför är det så att alla tycker att skälliga hundar är ouppfostrade. Jag är superduktig men har otroligt lätt till skall och blir väldigt lätt provocerad till att skälla. Kan vara att jag voffar till på en person på gatan när vi är ute o går och personen i fråga säger "jaja voff voff på dig" då kan jag börja tokskälla, jag är inte arg. Bara glad. Men matte skäms ju ögonen ur sig när hon inte får tyst på mig.
Jag tystnar oftast väldigt lätt men när Gibbe är med så hetsar vi upp varandra och då är det nästintill omöjligt att få tyst på oss om vi inte kommer bort från det som fått oss att skälla. Lite jobbigt så nu började matte och moster vägra gå ut med oss samtidigt, om dom är ensam vill säga.

Jaja nog om det, vi är underbara iallafall ;) och söta kolla här bara:

Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

Roligt att ni är back on track :) Ett skall sådär har Molly också lätt till, speciellt när hon blir överaskad. Men det är aldrig argt, bara lykligt eller frågande. :)

2010-12-14 @ 07:37:21
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Mio pojken

ÅHH välkommen tillbaka vad glad jag blir få ett oläst inlägg från er, jag har saknat dig Elwin ska du veta, min matte också, hon är såå kär i din söta ansikte, tur för henne jag inte är svartsjuk!! Hade du varit en tjej kanske jag tyckt du var söt!! Men matte säger du är oemotståndlig! vad hon nu menar? men iallafall, skoj höra lite från er! nospussar Mio!

2010-12-14 @ 17:50:39
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Välkomna tillbaka. Ibland hinner man inte och ibland känner man inte för att blogga. Jag är själv inne i en sån period där det inte känns roligt alls så nu har jag tagit en liten bloggsemester :-) önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år

2010-12-22 @ 11:13:51
URL: http://tysonochganget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0