Back on track?

Kära dagbok.

Som rubriken lyder, vad är egentligen ett Back on Track täcke? Vad gör detta täcket egentligen, funktioner? Värmande? Vattenavstötande? För och nackdelar?
Vill veta allt :D! Så kan ni något så skriv!

Kommentarer
Postat av: linda & azi

värmen kommer från täcket. men andra täcken som hurrta isolerar hundens kroppsvärme. den är en av de bästa köp jag har gjort till azi, hon fryser inte längre under de kallaförhållanden och hennes höfter klarar sig bättre när det är kallt. all pengarna är värt och den är bara så bäst! :D

2011-03-30 @ 21:39:29
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Precis som Linda & Azi skriver. Det hjälper blodomloppet också så djuret slipper vara så stelt efter träning. Läs mer på hooks.se, de har till både häst och hund :)



Nu är Otto 5 veckor, helt sjukt vad tiden går, fick bilder av uppdödaren idag och jösses så söta de blivit! :'D Bilderna ligger uppe på bloggen

2011-04-04 @ 11:41:42
URL: http://www.lillaotto.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Ett Back-on-Track täcke är keramiskt vilket innebär att det värms upp av kroppsvärmen och sedan hjälper till att hålla den värmen. Det ökar blodflödet så när man börjar använda det måste man trappa upp försiktigt, man får med anvisningar vid köp.



Jag är väldigt nöjd med vårt täcke och dess funktion. Tyvärr sitter det inte helt perfekt eftersom Texas är så avlång och med korta ben, men det räddade ändå vintern för min frusna lilla hund. Mycket bra att ha under uppvärmning och nedvarvning samt när hunden vilar i bilen.

http://livetmedtexas.wordpress.com/2010/12/01/vintern-ar-raddad/

2011-04-06 @ 10:47:00
URL: http://livetmedtexas.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0