babbel


Ensamhetstränades i förrgår. Det gick SUPER! Så fort mormor stängde dörren så gick jag och la mig på en filt och sov tills dom kom tillbaka. Gibbe däremot skrek som en stucken gris, men tystnade efter några gånger då han fattade att han skulle ensamhetstränas, han trodde att alla skulle gå på promenad med mig utan honom.
Fick ett nytt flexikoppel idag då mitt gamla gått sönder. Tyvärr valde mormor och moster den fulaste Hot Dragon från flexi rockstar. Jag ville ha flexi rockstar Born To Be Wild som jag hade innan men den fanns inte. Får kolla uppe i luleå då, man kan inte ha för många koppel ;).

Kommentarer
Postat av: Ira å Mio

Är ni fortfarande kvar? skulle inte ni åka tillbaka till Luleå strax efter grekland-resan? :-) hade inte tänkt på det tidigare men nu kom jag på det när du nämner Gibbe o Elwiz tillsammans ofta, ja just det, är inte de hemma ännu?? :-)trist flexikoppel gått sönder. vi har haft våran i 2 år (iofs har den kanske bara använts ca 15 ggr på 2 år) :)

2010-07-19 @ 20:46:56
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Bamse och Valle

Koppel kan man väl inte få för många av. Valle han är specialist på att graga av sitt, vi brukar inte ofta behöva gå i koppel. Eller sitta fast i det, då blir han sur och grager av det. Hoppas ni får en bra resa hem till norr. Ha det så bra så länge.

2010-07-19 @ 21:32:20
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se
Postat av: Ira å Mio

fy på Elwiz!! bita sönder koppel.. hihihi..

2010-07-19 @ 21:35:30
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Linnea & gänget

Men åh, vilken sötnos :D

2010-07-21 @ 21:37:32
URL: http://happytails.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0