Hundens Dag

Kära dagbok.

Idag var det Hundes Dag här i centrum och det fanns montrar och agilitybana uppsatta över en fotbollsplan. I montrarna stod allt från veterinären och försäkrinsbolag till vår lokala djuraffär. Vår gymnasieskolas hundelever hade uppvisning i agility och lite annat. Vi gick dock bara förbi planen för vi skulle in till torget. Men det var en hel del hundar där iallafall!
Matte vågade inte gå dit med båda oss två tillsammans för då blir det ett himla liv. Vi är två odjur tillsammans, men änglar var för sig. Men vi fick oss iallafall en promenad på 2km idag med mycket mentalträning då vi mötte en massa hundar och människor. Har aldrig sett så mycket hundar ute som idag!
Vi har även kastat boll och busat på baksidan för det har varit superfint väder idag.
Tyvärr tog vi inga bilder för vi hade inte med oss någon kamera, matte måste fixa en digitalkamera. Hennes systemkamera är alldeles för klumpig att ha med sig på promenader.

Nu skall vi sova för imorgon blir det släktkalas!

Här är två bilder från när vi var i centrum i juli förra året!


Kommentarer
Postat av: Bamse och Valle

Oj vad synd att ni inte kunde vara med på hundens dag. Fast vi tror nog att vi skulle bli ganska förvirrade om det var en massa andra hundar förrutom oss. Fast det ska vi kolla den 21 maj, då ska vi på hundutställning. Hoppas man lyckas bra. Ha en bra dag

2011-05-09 @ 08:09:00
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se
Postat av: Beatrice Pettersson

Åh! Vill också på hundens dag! :/

2011-05-11 @ 18:46:07
URL: http://www.lillaotto.bloggplatsen.se
Postat av: Jimmie och gänget

va roligt med hundens-dag :)

okey :) ja min kompis Camilla jobbar där, så då blev han väl omhändertagen :). Vrf har han lämnats in? inget allvarligt hoppas jag./Jimmie o gänget

2011-05-12 @ 17:36:36
URL: http://kingeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0