Inte igen..

Kära dagbok.

I måndags avslutade Gibbe sin penicillin kur och inatt började han slicka sig runt munnen och smaska igen så det var bara att ringa veterinären så fort dom öppnade.
Blev dock ingen ny undersökning utan vi fick bara utskrivet ny starkare medicin. Hjälper inte detta får dom göra en odling på honom och sedan alt. operera bort halsmandlarna.
Varför kan han inte bara få vara frisk??


Kommentarer
Postat av: Becca & Olga

Vad exakt är det, samma sak som sist?? Skulle vara orlig för multirecistenta stafylokocker om man bara fick mer och mer, penecillin.... Har ju blivit så vanligt bland djur med. Bättre att börja på en starkare kur för det är ju när bakterierna överlever en kur som de kan utveckla skydd emot penecillinet!! :S

Hoppas verkligen att han blir bra! Inget kul när de blir sjuka! Vi håller tummar och tassar och Olga skickar en luft-krya-på-dig-puss till gibbe!!

2011-03-21 @ 18:06:00
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var med och tävla i Stjärnjakten! I potten finns priser som Ipad, HTC Desire, Playstation, systemkamera från Nikon och mycket mer.



Bli medlem och tävla här: http://www.supergratis.se/?r=77871

Och lycka till!

2011-03-21 @ 19:06:59
Postat av: Bamse och Valle

Oj så trist att inte pencillinen hjölpte. Nu får vi hoppas att den nya gör det. Krya på dig nospussar från brorsorna i Norr

2011-03-25 @ 09:49:56
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0