badrock och balsam

Kära dagbok.

Matte tog några hemskt pinsamma bilder på mig igår när jag var väldigt arg på henne. Hon hade badat mig (inte med schampo tack o lov) sedan fick jag ha på mig en badrock? En trasig fleecehoodie rättare sagt.
Sedan tvingas jag posa på en massa kort med luvan uppe. Borde man ringa polisen eller något? Animal Cops?





Matte påstår att badrocken är till för att jag inte skall bli kall när jag är blöt. Temperaturen sjönk på kvällen och hon kunde inte föna mig för det var rätt sent och man har ju grannar att tänka på tydligen.

Nyss plingade det på dörren och där stod posten med ett paket till matte! Det var vår nya Detangeling spray från Tigi Pet Head! Furball heter den och är som en tovutredande lotion/balsam spray som luktar som jordgubbsyoghurt. Helt underbart med andra ord, försökte tillomed slicka på flaskan men då sa matte nej. Hon testade den såklart och den funkar jätte bra! Bara att spraya och borsta, den fördelas och torkar snabbt och fint o pälsen blir mjuk, fluffig och tovfri!

Matte funderar på att beställa schampot Dirty talk (den rosa) samt balsamet Furtastic (den gula) när vårt nuvarande schampo tagit slut (chien chic de paris med pärondoft).
Kommer lukta godast i hela Norrbotten sen ju ;)!



Vi fick även dentastick med och det tackar vi för! Nu kommer jag lukta gott ur munnen också :D!

Kommentarer
Postat av: Carina

hihi så söt du är. MM så gott du måste lukta när ni har använt sprayet, alla tjejer kommer att bli helt galna när du kommer gående :-)

2010-05-24 @ 20:03:39
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Mio

Elaka matte! usch, min matte hälsar hon har samma spray som din matte... vad de nu ska användas till för jag förstår ju inte vitsen med "vara ren o lukta gott?"

2010-05-24 @ 20:49:57
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Mio

Elaka matte! usch, min matte hälsar hon har samma spray som din matte... vad de nu ska användas till för jag förstår ju inte vitsen med "vara ren o lukta gott?"

2010-05-24 @ 20:50:00
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Becca & Olga

Pinsamt värre! Det blir studentkorten sen :D

2010-05-25 @ 14:24:41
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: Emma :)

Stackas dig!

2010-05-25 @ 14:59:39
Postat av: Linda

Kul att ni blev nöjda.

/Linda

Spoiled Dog

2010-05-25 @ 16:14:40
URL: http://spoileddog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0