smuts

Kära dagbok.

Idag fick jag och Gibbe följa med till centrum. Eller egentligen följde vi med och hämtade mormor från jobbet och hon skulle köpa lite ost och hö till Pigge mm. så vi fick hänga på.
Matte och husse gick runt med oss i centrum och vi tittade på änder och stoppade ut huvudena genom staketet på bron för att kolla på det forsande vattnet nedanför - spännande!
Vi gick förbi en ursöt schäfervalp som inte var så söt längre då vi passerade, den gjorde utfall och skällde till så Gibbe nästan kissade ner sig, jag blev sur och skällde ut den tillbaka!! Man muckar inte med min lillebrorsa!!
Vi blev otroligt skitiga och var inte längre vita under magen hur mycket matte än försökte torka av oss. Så vi fick bli avsköljda i duschen, dock utan schampoo. Så nu är vi nästan rena, lite halvgråa på vissa ställen men man kan ju inte hålla på o schampoonera efter varje promenix.
Matte ångrar lite att hon valde en vit hund ;).

Bjuder på en härlig valpbild, 7 veckor gamla :)!

Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Just därför lovordar jag overall- dock har jag ingen vit hund menmen ... trevlig helg på er raringar!

2010-03-19 @ 18:48:30
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

usch...tajta är nog bäst.. vet hurttas regnoverall fått bra betyg.. kanske värt lägga ut lite mer pengar på overall = man får renare o torra hundar :) Vet barbro syr till alla hundar inte bara pudlar men det e lite svårt med mått om man inte bor i sthlm för hon har provoveraller som man kan prova och se vilken som har "rätt storlek"

2010-03-19 @ 20:16:57
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Varför skäller alltid alla schäfrar? Det bor en här i närheten och den skäller alltid på allting. Känner igen det där med smutsig, Enzo drar in väldigt mycket grus för tillfället bättre är det med Tyson, på honom fastnar knappt något. Gullig valpbild :-)

2010-03-19 @ 21:14:13
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Mimmi & Bamse

Snart är det dags för den hemska perioden för er :D

2010-03-20 @ 10:33:09
URL: http://tramsebamse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0