Bus i vårsolen

Kära dagbok.

Det var så himla fint väder idag att matte släppte ut mig och Gibbe på baksidan där vi fick springa lösa när hon och husse skottade altanen.
Sååå härligt! Strålande solsken och nästan 10+ i solen!
Vi sprang omkring och jagade varandra med pinnar och kvistar, superkul! Matte tycker att det är så roligt att vi har varandra och att vi tycker så mycket om varandra.
Vi var även på djuraffären idag och köpte en påse James Wellbeloved till Gibbe då den skall vara mycket smakrik. Han kanske helt enkelt inte gillar Royal Canin.
Vi skall även gå på valpkursen som de som äger djuraffären håller i och dom sa, hur ska det gå med två så söta valpar på valpkursen, ingen kommer ju kunna koncentrera sig liksom ;).
Vi var även och hämta moster och hennes kompis på ridskolan och köpte sedan godis, människogodis tyvärr så vi fick inte smaka.. suck!
Men nu skall jag sova lunch/middag man blir faktiskt supetrött av att busa ute!





Youtube var supersegt och sen stod det något "fel" när vi laddade upp klippet så får väl se om det kommer igång snart, här är det iallafall!


Kommentarer
Postat av: Carina

Videoklippet fungerade tyvärr inte. Härligt att ha en trädgård att springa och busa i med bästa kompisen/brosan. Hoppas er kväll blir bra

2010-03-13 @ 19:37:50
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Molly

Härligt att vara ute och busa!!! :D

2010-03-14 @ 07:31:09
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken härlig tomt ni har! Vår består bara av en gräsplätt, visst dom lekar där oxå men ändå! Varför är det bara Elwiz blogg förresten, Gibbe då?? Hoppas ni får en skön söndag i solen!/Malin

2010-03-14 @ 13:45:48
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0