fredag

Kära dagbok.

Vad händer i hundvärlden idag?
Hemma hos oss bakas det semlor! Mycket godare än att köpa och så kan man ju välja vad man vill ha för innehåll i! Vädret är himla skumt, igår vad det plusgrader så snön höll på att smälta en aning men idag är det nästan 10 minus...konstigt.
Undra när min beställning från pupstore kommer, beställde i måndagskväll så den borde väl ha skickats under tisdagen, behöver ju grejerna!
Moster hade friluftsdag i skolan idag och åkte iväg till en skridskobana imorse, men hon kommer nog hem snart. Det tycker matte är skönt för en valp är jobbigt nog ;).
Visste ni förresten att igårkväll när morfar precis kommit in efter en kissrunda med Gibbe så var det någon som kastade en snöboll på vårat köksfönster?! Det bara small till och nu sitter det en stor ring av snö där. Hur kan man göra något sådant? Tänk om glaset pajat och någon blivit träffad..
Det är tur att vi skaffat larm till huset iallafall, känns lite säkrare då, fast jag och Gibbe tycker att den där kvinnan som pratar är lite läskig. Hon säger något med att larmet är aktiverat, vänligen lämna nu *pip, pip, pip* oså måste man fort ut :D! Jag har inte riktigt funderat ut exakt vart i huset hon sitter någonstans, undra varför hon inte vill komma fram o hälsa? Hon kanske är blyg?

Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

gottigott med hembakat semla!! mums.. tokig kvinna det där..



Trevlig helg, vad ska ni hitta på i helgen då?

2010-02-05 @ 09:50:54
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Molly

Vilket mysterium, lycka till, Elwiz, med att lösa det :) Jag vill gärna höra fortsättningen på det!

2010-02-06 @ 07:02:01
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0