Tjolahopp!

Kära dagbok.

Ligger under mattes säng just nu, det är mysigt här. Fullt med hundhår, kallt och hårt - men jag är en cool kille och då sover man på golvet. Fast jag sover i mattes säng också ^^,.
Är lite gasig idag så matte får stå ut med att det stinker lite höhö.

Någon här inne som är grym på hundtrimning? Matte undrar om det är något speciellt man skall tänka på då man trimmar?
Hon skall köpa en hundtrimmer och raka kroppen + benen på mig till sommarn, som ni nog redan vet :). Undra hur smal man blir då, har så himla mycket fluff!
Till helgen blire bad igen för vi skall på kalas på söndagen, kusinerna fyller år så det blir grillfest på deras gård - kul! Då måste man tydligen lukta gott enligt matte, vad är det för trams liksom, inte så att jag luktar äckligt..eller?
Tydligen måste hon köpa en balsamspray snart också, hon har kollat in Pet Head - Fur Ball eller Chien Chic de Paris - Black currant eller strawberry. Får väl se vilken det blir, kanske bäst att köpa schampoo också så man får samma lukt på båda..eller?

Håll tummarna för att äppelselet dyker upp imorgon!


Elwiz <3 Gibzon - Bröder för alltid

Kommentarer
Postat av: Michelle & Lotus

Naw vilka gosisar. Himla fina bilder.

2010-04-19 @ 21:52:39
URL: http://lifeoflotus.webblogg.se/
Postat av: Mio

Vad gosiga bilderna var på dig och brorsan hälsar matte!! själv hajar jag inte vad som är så mysigt och gosigt.!?!? alltid ha en brorsa i häcken på en och allt det där.. nää mysigt ha matte för mig själv och ingen konkurrens, tänker jupå det där filmen där du inte bjöd brorsan på benet! hi hi

2010-04-19 @ 22:27:38
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Mio

hehe matte försökte också förklara för mig det kan vara roligt vara två men det tror jag inte, jag hoppas inte matte skaffar en men det säger hon jag inte behöver oroa mig för i några år till :D

2010-04-19 @ 22:37:27
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Elenor & Alfred

Söta bilder! hur gick det för byta foder?

jag är lite nyfiken :P

2010-04-20 @ 09:07:17
URL: http://ellyellis.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Vilken underbar bröderskap bild!



Nja, det beror på ägarna på dagis, klart man har fördel om man har utbildat sig till djurvårdare, gått på hundkurser, ev ha egen hund, så man har hundvana - det är ju viktigt på dagis. Att man kan ta hand om fler än 1 hund där utomhus, veta hur man stoppar en hundslagsmål, vara den lederskap över en hel flock på 20-70 (beroende på olika hundagis, hur många hundar dom har). Sen om man vill öppna ett eget hunddagis får man gå på hunddagis utbildning. Jag ska kanske gå på en i Umeå om ett par år, efter hundinstruktör :)

2010-04-20 @ 09:50:50
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Emma

så sött!!!!

2010-04-20 @ 10:04:13
URL: http://rocktheblogg.se
Postat av: Becca & Olga

Vilket kort!! Så fint ;)

2010-04-20 @ 13:17:08
URL: http://sweetolga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0