mer shopping

Kära dagbok!

Nu har matte och jag internetshoppat för första gången till mig! Det blev en rosa fleecetröja med döskallar (den fanns bara i rosa!!) och ett svartvit hundtandsmönstrat halsband, båda från doggie.se.
Så hoppas att dom dyker upp innan veckan är slut! Det skall ju bli himla kallt!
Angående en rosa tröja till en killhund, matte tycker att rosa är himla fränt, även på killar! Dessutom är väl hundar färgblinda ;)?
Näe men hade den funnits i svart hade det blivit en sådan men det var den enda som kunde tänkas passa min udda kroppsform (eller hundmärkenas udda storlekar).
Visar såklart upp dom när dom landat i brevlådan!

ps. Har fått reda på att min mamma väger 5 kg och min pappa ca 7 kg! Så jag kommer inte komma över 7 kg sträcket tror matte!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, jadu, man lär så länge man lever ;). Har också bränt en hel del på godis till Texas. Vissa sorter har han inte ens tyckt om, det lilla monstret ;).

Blodpudding är bäst hitills. Både smakmässigt och prismässigt. En blodpudding räcker lååååååångt. Ett tips är dock att hacka upp och torka hela puddingen på en gång. Annars blir de lätt liggande och möglar. Får du för mycket godis är det bara att frysa in lite i taget. Hur bra som helst!

2009-12-30 @ 15:55:29
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Molly

Familjen vägde mig idag. Innan hade dem vadslagning. Och vet ni vad, Husse gissade exakt rätt!! 19.6 kg väger jag nu. Och en tik som jag ska väga mellan 18 - 22 kg så jag väger ganska bra :D

Blir intressant att se vem du följer, mamma eller pappa. Eller kankse en blandning..

2009-12-30 @ 16:35:04
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Elin

Va skönt, då blir du en lätt hund ;)

2009-12-30 @ 21:32:33
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: emma

tack själv ! :)

2009-12-30 @ 22:44:09
URL: http://elsahedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0