budget hund

Kära dagbok!

Som hund nöjer man sig med det man har till hands. Inte skall matte behöva springa o köpa en hundkoja för flera hundra när den gamla byrån räcker gott o väl?
Inte heller behövs någon filt eller madrass, nää mosters gamla tofflor duger dom med!



Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

ekonomiska Elwiz!! Han har hajat det här med miljön! :D

2009-12-29 @ 20:34:54
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Nej med för söt, han är duktig på att spara pengar ;)



Det är skillnad till olika hundar hur snabbt de blir rumsren tror jag, undrar när Azi var rumsren...



Ja, du, jag är helt inställd på Korthårig Vorsteh. Den är underbar draghund och kan även ha som "brukshund", den är allroundhund. Bra till lydnad också. Så det passar mig nog, jag är sån person som vill spänstig, uthållig, snabb, arbetsvillig hund men samtidigt vänlig. Annars blir det en ren brukshund och det blir då Schäfer eller Boxer, kan ej bestämma vilken av dom hihi. Men första hand nu blir det nog en vorsteh, men det dröjer några år till då jag vill ha körkort och fast jobb först. Kommer vara mycket på bruksklubben och träna massa olika ställen så jag behöver en sån hundbil :)

2009-12-29 @ 20:46:57
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Smart hund du har! :)

2009-12-29 @ 21:29:22
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Molly

Nu är det något han sparar till... :P

2009-12-30 @ 08:19:45
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Åhja, dobermann är något som jag har länge velat ha, jag var nära och köpa en dobermann hane på 9 månader för 4 år sedan, hade honom på prov, men han var för nervös och hade dålig bakgrund, så jag lämnade tillbaks honom. Jag hade då inte så bra kunskap om hur man tränar en sån hund, och han var STÖRSTA dobermann jag sett! :O Hans huvud ligger uppåt till min revben/bröst! (han har stamtavla). Han var för stor för mig, man ska ju ha en hund som man klarar av och han klarar jag inte av, instabil och för stark. Men det tackar jag gud för, för strax efter tog jag hand om Azi istället :) Har lagt upp en bild på Bastian i min blogg. Liten bild då jag tog med mobil.



Dobermann hundar är vackra, men tyvärr för många som är instabila därför väljer jag bort rasen. Klart man kan leta efter bra linjer i Tyskland osv, men vill inte lägga sån energi på de :) Och jag skrev att jag vill ha en vänlig hund då hunden ska gå bra med människor och hundar - inte för reserverad och vaktig, jag vill det ska gå bra på tävlingar så hunden ej blir för nervös med alla människor osv... Vorsteh har ju draglinjer i sig, perfekt. Dobermann har även en grupp "C" i dragtävlingar, men vorsteh är bättre ;)



Det blir helt klart en tik! Min personlighet passar bäst med tikar, det har jag märkt med åren. Så jag kommer nog ha endast tikar :p - Dock kastererad så fort de blir mogna för de. Löp är så jobbig och jag ska inte avla mina hundar.



Ja, tycker som du ang huskyn, att man ej ska bo i lägenhet eller förort. Utan ute på landet med en helgäng av husky och ägare som jobbar heltid med hundspann. Tråkigt faktiskt då dom är så vackra! :)

2009-12-30 @ 10:21:40
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0